Штрафи і камери на дорогах України: автоюрист озвучив сумний прогноз.

фотофиксация

Штрафи і камери на дорогах України: автоюрист озвучив сумний прогноз.

Источник: Автопокупка

Посилення штрафів за порушення правил дорожнього руху не дасть ніякого результату, оскільки в Україні взагалі відсутній контроль.

Відповідну думку в блозі для «Обозревателя» висловив правозахисник Володимир Караваєв.

Цитата: 
Ось зараз ми намагаємося внести зміни до правил дорожнього руху і обмежити швидкість руху в населених пунктах до 50 км на годину. Який сенс цього введення, якщо у нас швидкість ніхто не вимірює», — заявив Караваєв.

За його словами, поліція знову заговорила про введення автоматичної фіксації, проте в пропонованому законопроекті є норми, які суперечать рішенням Конституційного суду.

ЦИТАТА: 
«ВІДНОСНО ЗАКОНУ №5364, ТО У НЬОГО ГНИЛА ОСНОВА … В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НАМАГАТИМУТЬСЯ ПОКЛАСТИ НА ВЛАСНИКА ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ, А НЕ НА ТУ ЛЮДИНУ, ЯКА СКОЇЛА ПРАВОПОРУШЕННЯ. ЯКЩО ЦЕ СТАНЕТЬСЯ, ТО ВСЯ ЦЯ ОПОРА, НА ЯКІЙ БУДЕ БУДУВАТИСЯ АВТОМАТИЧНА ФІКСАЦІЯ, ЗНОВУ ВПАДЕ «, — ЗАЗНАЧИВ КАРАВАЄВ.

За словами правозахисника, в цьому питанні Україна не отримає потрібного результату до тих пір, поки не буде комплексного підходу до вирішення проблем.

ЦИТАТА: 
«ВІН ПЕРЕДБАЧАЄ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ЗМІНИ СТРУКТУРИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ В ПРАВИЛАХ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ. А ТО НА СЬОГОДНІ У НАС СКАЗАНО, ЩО НАЦПОЛІЦІЯ» ЗАБЕЗПЕЧУЄ ТА КОНТРОЛЮЄ «, АЛЕ НІДЕ НЕ СКАЗАНО, ХТО У НАС НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. НАМ ПОТРІБНО ПОВНІСТЮ РЕФОРМУВАТИ ВСЕ ДОРОЖНЄ ЗАКОНОДАВСТВО, ЯКЕ БУЛО СТВОРЕНО ЩЕ З ЧАСІВ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ «, — РЕЗЮМУВАВ КАРАВАЄВ.

бізнес позика

Другие новости >>>

Подписывайтесь на наш Telegram канал @prolexua

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *